Informatie Dinch kookworkshop
Een Dinch kookworkshop is een kookworkshop in de middag waarbij een combinatie wordt gemaakt tussen de lunch en het diner. Tijdens de Dinch kookworkshop bereiden we aan de hand van duidelijke receptuur 3 kleine gerechten: soep of salade met brood, een vegetarisch, vis- of vleesgerecht en een nagerecht. De bereiding duurt ruim 1 uur. Daarna serveren we de Dinch in 3 gangen uit en wordt er geproefd.
De Dinch kookworkshop wordt 's middags gegeven voor groepen van minimaal 4 tot maximaal 6 personen. De starttijd ligt tussen 12.00 uur en 14.00 uur (tijdens de reservering te bepalen) en de totale duur van de kookworkshop is 3 uur. De recepten zijn seizoensgebonden en worden ieder kwartaal vernieuwd.
De kosten voor een Dinch kookworkshop zijn €49,50 (incl. BTW) per persoon, met een minimaal bedrag van €247,50 per groep (incl. BTW). Dit bevat de workshop, het proeven van de Dinch, koffie/thee/sapje/water en de receptuur.
Persoonlijke en/of aanvullende wensen zijn bespreekbaar. Graag minimaal twee weken van tevoren reserveren.
In juli en augustus is Kookkamer Kokkerelly gesloten.